Termostroj Termo-Blok

Termo Blok je 100% učinkoviti električni kotao za centralno grijanje širokog raspona snaga (6 do 40 kW). Kotao je opremljen svim potrebnim radnim i sigurnosnim komponentama što omogućava jednostavnu primjenu uz visoki stupanj pouzdanosti.

Dodatnu pouzdanost osigurava automatski sustav zaštite od pojave zraka i pada napona. Modulacija snage kotla može biti ručna ili automatska (ako se koristi elektronska komandna ploča kao opcija). Zbog svojih malih dimenzija, kombinacije izvoda sa gornje ili doljnje strane (nisu univerzalni), gotovo nečujnog rada i modernog dizajna kotao je moguće jednostavno uklopiti u životni prostor. Eletrični kotlovi Termo Blok ne zahtjevaju priključak na dimnjak i ne zahtjevaju dodatno održavanje čime ostvaruju dodatne prednosti u odnosu na druge izvore topline u sustavu centralnog grijanja (plin, kruto gorivo, lož ulje). Kotao može biti korišten u otvorenim i zatvorenim sustavima centralnog grijanja, za podno i/ili radijatorsko grijanje. Priključenjem sobnog termostata (230V) ostvaruje se dodatna jednostavnost korištenja. Opcije, poput elektronske komandne ploče sa vođenjem prema vanjskoj temperaturi ili kaskadnog limitatora snage, omogućavaju dodatne pogodnosti i ušede.

Termostroj Termo-Blok

Termo_Extra

Termostroj Termo-Extra

Termo Extra je 100% učinkovit električni kotao za centralno grijanje širokog raspona snaga (6 do 96 kW). Kotao je prvenstveno namjenjen kao zamjenski ili paralelni izvor topline u sustavu centralnog grijanja, ali može biti korišten i kao samostalni izvor topline.

Kotlovi Termo Extra ne sadrže pumpu i ekspanzionu posudu. Kotlove Termo Extra je moguće povezivati u kaskadu. Sadrže automatsku zaštitu od pojave zraka i pada napona. U slučaju industrijske primjene, za snage veće od 36 kW, moguća je izvedba kotla sa priključkom na centralni nadzorni i upravljači sustav (prilikom naručivanje se moraju navesti karakteristike nadzornog sustava). Zbog svojih malih dimenzija, kombinacije izvoda sa gornje ili doljnje strane (6 - 32kW, kotlovi snage veće od 36 kW imaju uzvode samo sa gornje strane), gotovo nečujnog rada i dizajna kotao je moguće jednostavno uklopiti u životni prostor. Eletrični kotlovi Termo Extra ne zahtjevaju priključak na dimnjak i ne zahtjevaju dodatno održavanje čime ostvaruju dodatne prednosti u odnosu na druge izvore topline u sustavu centralnog grijanja (plin, kruto gorivo, lož ulje). Kotao može biti korišten u otvorenim i zatvorenim sustavima centralnog grijanja, za podno i/ili radijatorsko grijanje. Priključenjem sobnog termostata (230V) ostvaruje se dodatna jednostavnost korištenja. Opcije, poput elektronske komandne ploče sa vođenjem prema vanjskoj temperaturi ili komandne ploče sa mogućnošću grijanja tople vode ili kaskadnog limitatora snage, omogućavaju dodatne pogodnosti i ušede.

Termostroj Termo-Extra

Termo_Kombi

Termostroj Termo-Kombi

Termo Kombi je 100% učinkovit električni kotao za centralno grijanje I protočno grijanje potrošne tople vode, širokog raspona snaga (18 do 40 kW). Kotao je opremljen svim potrebnim radnim i sigurnosnim komponentama što omogućava jednostavnu primjenu uz visoki stupanj pouzdanosti.

Dodatnu pouzdanost osigurava automatski sustav zaštite od pojave zraka i pada napona. Kotao je idealno rješenje za poslovne prostore sa povremenom potrebom potrošne tople vode i manja kućanstva. Komandna ploča kotla omogućava automatsku modulaciju snage kotla te određivanje temperature potrošne tople vode. Zbog svojih malih dimenzija, gotovo nečujnog rada i modernog dizajna kotao je moguće jednostavno uklopiti u životni prostor. Eletrični kotlovi Termo Kombi ne zahtjevaju priključak na dimnjak. Kotao može biti korišten u otvorenim i zatvorenim sustavima centralnog grijanja, za podno i/ili radijatorsko grijanje. Priključenjem sobnog termostata (230V) ostvaruje se dodatna jednostavnost korištenja.

Termostroj Termo-Kombi

Copyright © 2018 TERMIKA d.o.o. All Rights Reserved