TERMIKA d.o.o. je ekskluzivni diler ABX proizvoda u Bosni i Hercegovini

Poduzeće ABX, spol. s r.o., osnivano je 1992. godine u Rumburku. Proizvodnja kaminskih peći i kamina započeta je 1993. godine. Poduzeće ABX, spol. s r.o. trenutno zapošljava više od 300 zaposlenika u tvorničkim pogonima u Rumburku, Varnsdorfu i u pogonu Staré Křečany. Posljednjih godina godišnji obim proizvodnje iznosi više od 30 000 kom., s time da pored Češke republike značajan dio proizvoda isporučujemo kupcima u Njemačkoj, Austriji, Italiji, Grčkoj, Švajcarskoj, Nizozemskoj, Belgiji, Švedskoj, Finskoj, Poljskoj, Slovačkoj, Litvi, Latviji, Bjelorusiji, Rusiji, Ukrajini, Estoniji...

Sve kaminske peći koje proizvodimo konstruirane su na osnovu najsuvremenijih spoznaja u struci. Dovod sekundarnog i tercijarnog zraka podržava savršeno sagorijevanje i osigurava izvrsnu čistoću dimnih plinova koji minimalno zagađuju okoliš.

Visoka kvaliteta kaminskih peći i kamina ostvarena je zahvaljujući dugoročnom iskustvu i profesionalnom pristupu svih zaposlenih, tako da kaminske peći marke ABX udovoljavaju nastrožim zahtjevima standarda DIN+ u ovlašćenim zavodima za ispitivanje u Njemačkoj i Austriji.

ABX web site

Copyright © 2018 TERMIKA d.o.o. All Rights Reserved